In the Press

Stirile Kanal D: Toate Noutățile Despre Coronavirus pot fi Găsite pe un Singur Site!

În vederea combaterii virusului COVID-19, Institutul Yunus Emre a creat o platformă științifică! Astfel, toate noutățile despre Coronavirus pot fi găsite pe un singur site!

Institutul Yunus Emre a lansat platforma științifică covid19.tabipacademy.com ca parte a Proiectului de Cooperare Academică și Științifică din Turcia (TABIP) realizat sub auspiciile Președinției Republicii Turcia, pentru a permite tuturor părților interesate, care lucrează din greu să găsească un remediu pentru COVID-19, să urmărească cele mai actualizate studii științifice și evoluții tehnologice din sursele cele mai credibile.

Site-ul ”Covid-19 Hub” oferă tuturor sute de articole și cercetări gratuite în diverse categorii.

Institutul Yunus Emre contribuie la lupta științifică și tehnologică împotriva coronavirusului cu această platforma cuprinzătoare. Adunând laolaltă cele mai recente noutăți, date și descoperiri și făcând-o accesibilă oamenilor de știință, medicilor, producătorilor de echipamente medicale și tuturor părților interesate, care concurează cu timpul pentru a salva viețile a sute de mii de pacienți și a opri răspândirea virusului, accelerează lupta științifică și tehnologică împotriva coronavirusului.

Click here to read more »

Leave a Comment