Articles Medicine Articles Public Health Articles

Coronavirus (COVID-19): Persoonlijke Beschermingsmiddelen voor Medisch Personeel

Published time: 07 April 2020

Authors: Julitta Boschman, Jan Hoving, Jos Verbeek

Keywords: COVID-19, Epidemics, Dutch


Abstract

In deze bijdrage van Cochrane Work wordt een review besproken die zich richt op persoonlijke beschermingsmiddelen voor medisch personeel. De onlangs geüpdatete review van Verbeek et al. uit 2019 krijgt speciale aandacht. n recent uitgebrachte special collection van Cochrane-reviews die zich richten op infectiebeheersing- en preventiemaatregelen. Hieronder een bespreking van deze review met als onderwerp ‘Persoonlijke beschermingsmiddelen ter voorkoming van infectieziekten door blootstelling aan besmette lichaamsvloeistoffen’.


Coronavirus (COVID-19); Persoonlijke beschermingsmiddelen voor medisch personeel

 

Reference: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7110520/

Leave a Comment